Ο Γιώργος Δούκας γράφει το πρώτο του μυθιστόρημα και σας προτρέπει να κοιτάξετε βαθιά, πολύ βαθιά μέσα στη ψυχή σας πριν πάρετε στα χέρια σας και ανοίξετε το μυθιστόρημα, με το παράξενο όνομα Κοραμά!

Ο συγγραφέας δηλώνει ότι δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι ένα πολύπλοκο έργο ως δομή και χρειάζεται την απρόσκοπτη προσοχή στην ανάγνωση του λόγο των πολλών χαρακτήρων αλλά και μυστικών που θα σας αποκαλύψει. Ούτε όμως και για την σύγκρουση συναισθημάτων των ηρώων που θα σας σοκάρουν ως αναγνώστες μπροστά στα αποτρόπαια εγκλήματα που διαπράττονται στο όνομα του δικαίου ή του θεού που πιστεύει ο καθένας τους. Σας εφιστά ωστόσο, αλλά και επιδιώκει να διεγείρει την προσοχή σας, ως προς τα ερωτήματα που γεννάει το εν λόγο βιβλίο από τις πρώτες του σελίδες κιόλας, προσπαθώντας να ταυτίσει τον καθένα μας με έναν από τους ήρωες του βιβλίου και τον λόγο ύπαρξης τους σε μια άνιση κοινωνία, γεμάτη ταξικές και σεξουαλικές διακρίσεις, μίσος προς το

 

Μετά την επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση και τις αυξημένες πωλήσεις του μυθιστορήματος,  ”Με το παράξενο όνομα Κοραμά”, οι εκδόσεις Παπαζήση και ο συγγραφέας Γιώργος Δούκας, σας προσκαλούν  την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 18.30, στο Roof-Top του ξενοδοχείου LUX&EASY Signature Syggrou 234, σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Την εισαγωγή θα κάνει η ηθοποιός Πέμη Ζούνη αποκαλύπτοντας κάποια από τα μυστικά του έργου αλλά και τα εγκλήματα των ηρώων του.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί:

Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Γιάννης Τσορτέκης

Θα συντονίσει και θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Νίκος Ελευθερίου

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρία ευεξίας, καλλυντικών και ολιστικών θεραπειών, La Bella Signora που θα χαρίσει ιδιαίτερα gift bags στους παρευρισκόμενους.